tag:blogger.com,1999:blog-8290185050954199887.post2546637406078690856..comments2022-03-29T13:52:01.592+03:00Comments on Ruokaa ja ruokavalokuvausta: Täydellisen kotipizzan metsästys - Part IIAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/15007846794144055925noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8290185050954199887.post-67525848112668423512013-05-29T08:33:45.924+03:002013-05-29T08:33:45.924+03:00Vaivaaminen on aika tärkeässä asemassa pizzapohjan...Vaivaaminen on aika tärkeässä asemassa pizzapohjan rakenteen kannalta. Olen myös huomannut, että taikinan kohottaminen on tärkeää ja parempi tulos on tullut, kun sille on antanut aikaa ja sen on tehnyt useammassa osassa: alussa, kun hiiva lisätään nesteeseen (noin 10-15min), seuraavan kerran kun taikinassa on noin puolet jauhoista ja viimeisen kerran, kun taikinaan on lisätty loput jauhot ja sitä on vaivattu.Sofiahttps://www.blogger.com/profile/04036717489467276082noreply@blogger.com