Päivät kuluvat
nopeasti. Välillä tuntuu, että arkipäivinä ei ehdi tehdä juuri mitään. Arvostan
ruokailua ja ruokaa. Kiireisessä maailmassa on mukava syödä rauhassa, nauttia
ruoasta ja olemisesta. Muutaman minuutin vaivannäkö tekee näistä pienistä
hetkistä nautinnollisempia.
Niinkin
yksinkertainen annos kuin kypsennetty kananrintafilee nätisti tarjoiltuna on
piristysruiske arkipäivään. Nuiji fileet ohueksi (tai osta ohuita leikkeitä),
lisää päälle raastettua parmesaania (tai provolonea tai jotain vastaavaa
kaapista löytyvää juustoa), pyöräytä päälle ripaus suolaa ja pippuria. Kääri
fileet pekoniin tai ilmakuivattuun kinkkuun ja paista miedolla lämmöllä kauniin
rapeaksi. Grillaa muutama viipale tuoretta leipää paistorasvassa. Tarjoile
sekalaisen salaatin kera ja rauhoitu nauttimaan ateriasta.
Kuva kännykällä |
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti