Italialainen Papa Albert muutti S-ryhmän pääkonttorista Hermannista Albertinkadulle ja
perusti ravintolan. Sokos-hotellin yhteydessä toimiva ravintola tarjoilee aamupalaa viikon jokaisena päivänä. Aamiaisen hinta on
toistaiseksi kilpailukykyinen 9,50. Sunnuntaisin brunssit tuppaavat olevan
lähempänä kahtakymppiä ja pihinä paskiaisena päätin kokeilla edullista Papaa.
Aamiaselta löytyy kaikki perusjutut: munakokkeli, pekoni,
jogurttia, croissantteja, säilykehedelmiä, leikkeleitä, leipää, kaurapuuroa ja
tietysti kahvia. Huomio: munakokkeli - vaikka tietysti itsevalmistettua
surkeampaa - oli paras buffetmunakokkeli pitkään aikaan. Tarjolla oli lisäksi
maukkaita lämmitettyjä karjalanpiirakoita. Erikoiskahveja sai automaatista,
mutta ne olivat laaduttomia: pitäytykää suodatinkahvissa. Positiivisin yllätys:
tuoreat hedelmät. Uusiseelantilaiset kiiwit olivat tuona sunnuntaina
herkullisia.
Tuomio: ei mitään erikoista, mutta hinta-laatu –suhde kohdallaan.
Esimerkiksi Primulan tuplahintainen brunssi häviää Papa Albertille hinnan huomioon
ottaen tennislukemin 6-0. Esimerkiksi Pirittan samanhintainen arkiaamiainen
ottaa yhtälailla takkiin, pääasiassa hirvittävän munakokkelinsa takia.
Ekonominen vaihtoehto viikonloppubrunssille 9,50 hintaan.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti