Netti on pullollaan erilaisia humusvariaatioita. Kokeilin
paahdettua parskaaliversiota. Tuomio: helvetin hyvää.
Aurinko oli ehtinyt laskea jo aikoja sitten; kuvat siis jälleen kerran täysin räiskittyjä. |
Paahdoin n. 300 grammaa parskaakaalia ja kolme valkosipulin
kynttä uunissa nopeasti oliiviöljyn ja merisuolan kera. Sitten heitin
tehosekoittimeen parskaalit, valkosipulit, 250 grammaa keitettyjä valkoisia
papuja, kaksi kuivattua chiliä, kourallisen tuoretta persiljaa, puolikkaan
sitruunan mehun ja yhden ruokalusikallisen tahinia. Varovasti tahinin kanssa,
koska sen maku on hyvin dominoiva! Lisäsin vettä saadakseni mössöstä ohuempaa
ja pitääkseni kalorilukeman siedettävällä tasolla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti