Marmoriulkofile
on tyyristä, mutta sitä voi pitää investointina henkiseen hyvinvointiin: lihan
maku on maaginen. Nuijin fileet kevyesti. Grilli on valmis, kun et pysty pitämään kättäsi ritilän korkeudella kuin muutaman sekunnin. Pihveistä saa mediumeja, kun niiden sormituntuma muistuttaa peukalon alapuolella majailevan lihaksen sormituntumaa.
Kuva puhelimella auringossa |
Lisukkeeksi salaatti
buffalamozzarellasta, speckistä ja tuoreista herneistä. Asettele siivu speckkiä
ruusunmuotoon lautaselle. Revi päälle pala kermaista buffalamozzarellaa.
Koristele esimerkiksi paahdetuilla pistaasipähkinöillä. Mausta lisukesalaatti
cava-viinietikalla ja laadukkaalla oliiviöljyllä. Olisin ikuisesti karppaaja,
jos olisi varaa syödä yhtä laadukkaista raaka-aineista valmistettua proteiinia
joka päivä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti