tiistai 19. maaliskuuta 2013

Ankanrintaa viikunoiden kera

Ankanrinta

Tee viillot ankanrinnan rasvapuolelle ja hiero mausteet sisään. Mausteena suola, tuore salvia ja tuore tinjami. Paista keskilämmöllä ensin rasvapuoli alaspäin n. 5 minuuttia. Käännä rinta ja paista vielä n. 5 min riippuen mieltymyksistäsi.

Perunamuussi

2 perunaa
100g selleriä
1 kevätsipuli
aitoa voita
cheddaria raastettuna
suolaa

Punaviinikastike

Lisää ankan paistorasvaan loraus punaviiniä, viikunat, ruokalusikallinen tummaa sokeria ja loraus hunajaa. Haihduta n. puoleen. 



Ankanrintapalat olisi pitänyt astella pystyyn, jotta annoksesta olisi tullut vaikuttavampi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti