tiistai 23. lokakuuta 2012

Chili




Resepti (n. 4hlö)

Chili
2 isoa sipulia
muutama kynsi valkosipulia
2 chiliä
2 tölkkiä Heinzin valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 tölkki tomaattimurskaa
1 tölkki lihalientä
n. 700g vapaavalintaista naudan lihaan pieninä paloina (esim. 5% paistijauhelihaa)
kuivattua oreganoa
suolaa
smoked-paprika -maustetta
n. 3 rkl tummaa sokeria

Tarjoiluun:
Creme fraichea
tuoretta korianteria

Riisi:
pitkäjyväistä riisiä
kanelitanko

1. Ruskista liha. Lisää sipuli, chilit ja valkosipuli.
2. Lisää sekaan pavut, tomaattimurska ja lihaliemi. Anna kiehua n. 15min.
3. Lisää mausteet.Tarkista maku.
4. Keitä riisi riisinkeittimessä. Lisää keitinveteen yksi kanelitanko. 
5. Tarjoile esim. creme fraichen tai guacamolen kanssa. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti