tiistai 17. syyskuuta 2013

Popsi popsi porkkanaa

Peruuttakaa solarium aikanne nyt heti! Tässä nimittäin maukas tapa popsia porkkanoita ja säilyttää jumaloitu päivettynyt iho!



Paahdetut porkkanat

1. Putsaa porkkanat (itse ainoastaan huuhtelin ne, sillä tällä kertaa minulla oli aitoja luomuporkkanoita). Lämmitä uuni 100 asteeseen.
2. Sekoita kulhossa Maillen hunajasinappia, loraus oliiviöljyä ja vähän hunajaa keskenään. Käytä porkkanat seoksessa.
3. Paahda porkkanoita välillä käännellen kunnes kypsiä, n. 1,5 tuntia. Tarjoile murennetun fetajuuston ja tuoreen lehtipersiljan kanssa.

Kaikki reseptiseikkailuni eivät pääty onnellisesti, mutta tämä oli oikeasti maukasta. Mikä parasta, annos kiteyttää täydellisesti filosofiani ruokaa kohtaan: yksinkertaista, helppoa, terveellistä. Makuvaihtoehtoja: inkivivääri-lime, lime-korianteri-kumina. Jokin muukin juusto kuin feta sopisi hyvin annokseen. Valitettavan harvoista juustoista on vaan saatavilla light-versioita, mikä käytännössä tarkoittaisi tyytyymistä 28 prosentin rasvapitoisuuteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti