torstai 28. marraskuuta 2013

Sandro

Järkkärin puuttuessa tarinoidaan lisää ravintolakokemuksista. Vierailin naapurissa Sandrossa, jota on kehuttu kovasti. Sandron brunssia pidetään yhtenä Helsingin parhaista. Brunssille en päässyt, vaan vierailuni ajoittui arki-iltaan.

Otimme jonkun ryhmämenun. Pieneen pöytään tuli valtava lautanen täynnä tavaraa: couscousia, perussalaattia, kastikkeita (ainakin harissaa, en muista mitä muuta), lammaskoftia ja jotain muuta. Tarjoiluidea oli sinällään hauska, mutta yhteiseltä lautaselta oli vaikea napsia safkaa omalle lautaselle, miksi söimme käytännössä samalta lautaselta. Ruoka itsessään ei ollut mitään tajunnanräjäyttävää. Maut olivat aika mietoja ja selkeitä. Mikään ei oikein pistänyt esiin positiivisesti tai negatiivisesti. Lammaskofta tosin oli kypsennetty poikkeuksellisen yli, miksi se oli melko kuivaa.Toisaalta osa kastikkeista oli maukkaita. 

Tämän kerran perusteella en ruoan takia Sandroa suosittelisi, sillä hintataso on melko kova. Sen sijaan paikkana Sandro on mielestäni tunnelmallinen ja palvelu oli ensiluokkaista. Siksi saatan vierailla Sandrossa uudelleenkin. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti