sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Nopea salaatti grillatusta paprikasta

Mielestäni grillattu paprika on niin hyvää, että sitä voi syödä ilman mitään lisukkeita ainoastaan oliiviöljyn ja suolan kanssa. Annoksesta saa monipuolisemman, kun siihen lisää esim. vesikrassia tai rucolaa, basilikaa ja palan mozzarella di bufalaa. Halutessaan mukaan voi lisätä myös kourallisen paahdettuja pinjansiemeniä ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Jos haluat näyttävämmän annoksen, tarjoile salaatti bruschettana paahdetun ciabatta-leivän päällä. En syö juurikaan leipää, miksi tyydyin pelkistetympään versioon. Grillatun paprikan kanssa sopii hyvin punaviinietikka/balsamico ja merisuola. Grillaa paprika joko grillissä tai tulikuumalla parilapannulla mustaksi. Kuoret lähtevät helpommin irti, jos annat paprikan jäähtyä hyvän tovin ennen kuorimista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti