maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuvaamisen harjoittelua

Porkkana-feta -salaatti

Chili



Jauhelihapihvi coleslawn kera
Kokeilin tehdä jauhelihapihvin poikkeuksellisesti taikinasta. Lisäsin tilkkaan maitoa Panko-leivänmuruja. Panko on ainakin ruokalehdistä päätellen muotiraaka-aine Amerikassa. Kieltämättä se teki pihveistä pehmeämpiä sisältä ja rapsakkaampia paistopinnalta. 

2 kommenttia:

  1. Moi Ville !
    Onkohan tuo Pankomuru ihan samaa kuin Suomessa perinteisesti lihapullissa käytetty korppujauho ?
    Ehkä ei mitään uutta auringon alla...
    Terveisin
    Riding S.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole. Panko on sellaista rapeaa, sopii hyvin mm. frittikuorrutteeksi.

      Poista