sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Lammaskoftat pitaleipien, humuksen ja salaatin kera

Valmistin humuksen kuivatuista kikherneistä. Mielestäni maku oli aivan sama kuin valmiiksi keitetyistä kikherneistä valmistetussa humuksessa. Tietysti suolaisuutta on helpompi hallita. Reseptiä en tarjoa, koska kyse on makuasioista. Laita valkosipulia, suolaa, sitruunamehua, persiljaa ja tahinia oman makusi mukaan. Lammaskoftat yksinkertaisesti: leivänmuruja, maitoa, kananmuna, lampaan paistijauhelihaa, paprikaa, kuminaa ja oreganoa sekaisin kulhossa ja seos kebakoiksi. Pitoja en valmistanut alusta loppuun. Valmiit pitat on kätevä valmistaa kuumalla valurautapannulla. Kastelene ne ensin vedessä, jotta ne pysyvät mehevinä. Kyytipojaksi salaatti kuutioidusta kurkusta, tomaateista, persiljasta, mintusta ja sipulista. Kastikkeeksi sitruunamehua ja oliiviöljyä. 

Kuva kännykällä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti