torstai 27. helmikuuta 2014

Tappaako suklaakakun vuoksi? Kyllä.

Nimeni on Ville ja en pysty hillitsemään itseäni syömästä herkullisia leivonnaisia. Arkkiviholliseni on minun mieleeni valmistettu suklaakakku: ei liian makea vaan kaakaoinen ja tietysti sisältä mehevä.

Eliten suklaakakku -resepti Suomalaista kotiruokaa -kirjasta tuotti palan suklaista taivasta. Pala kakkua vaikuttaa kuin kokaiini: huomaat lautasesi täyttyvän uudelleen, ensin pienellä lisäviipaleella, sitten yhä uudelleen, tällä kertaa entistä suuremmalla viipaleella. Samaan konkurssiin nuolet vielä tarjoiluastian. En julkaise reseptiä, koska en ole varma tekijänoikeussäännöksistä. Suosittelen kaivamaan sen kirjasta!



Kuvat räiskitty pimeässä.


1 kommentti: