maanantai 25. elokuuta 2014

Italialainen kanasalaatti

Halusin kokeilla erilaista kanasalaattia. Italian matkalla söin punasikuria, jota löytyi perusmarketin vihannesosastolta. Tähtäimenä italialaiset maut siis.

Kuva kännykällä


Kananrintafileistä saa mehukkaita, kun ne nuijii kevyesti ja paistaa nopeasti tulikuumalla pannulla. Maustoin fileet suolalla ja mustapippurilla. Revin punasikurin paloiksi, jotka pyöräytin balsamicossa ja oliiviöljyssä. Heitin pannuun jälkilämmölle pancettaa, ciabattan muruja ja pinjansiemeniä. Asettele lautaselle, kun pancetta on rapeaa ja leivänmurut kullanruskeita. Revi päälle rosmariinia. Viimeistele vuolemalla kuorimella parmesaanista lastuja. Tuomio: melko maukasta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti