tiistai 1. huhtikuuta 2014

Hampparia... italialaisittain

Uskon, että yksi syy hampurilaisen vankkumattomaan suosioon on monimuotoisuus: jokainen voi luoda hampurilaisestaan juuri sellaisen kuin haluaa. Kokkasin vaihteeksi italialialaistyylisiä hamppareita. Pihvit taikinasta, joka koostui kuivatusta ciabattasta, kananmunasta, maidosta ja paistijauhelihasta. Sekaan voisi lisätä mm. raastettu parmesaania. Mausteeksi rosmariinia, oreganoa, persiljaa ja basilikaa. Juustoksi sopii mm. provolone tai buffala mozzarella. Sämpylänä voisi käyttää pieniä ciabattoja. Väliin pestoa, rucolaa ja aurinkokuivattuja tomaatteja. Ja tietenkin pari viipaletta rapeaksi paistettua pancettaa.

Kuva räpsäisty kännykällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti