torstai 24. huhtikuuta 2014

Hipsterien jalanjäljillä - Vaasankadun ravintolatarjontaa

Tigerin laukku käteen, Fjällrävenin takki päälle ja hiukset sivulta lyhyeksi. Olen valmis seuraamaan hipsterien jalanjälkiä trendiruokapaikkoihin.

Ensimmäisenä Just vege. Konsepti on sama kuin Fafa'silla, mutta menulla on pituutta enemmän. Maistamme quipejä. Sienitäyte on maukas. Quipet eivät ole samanlaisia kuin valmistamani dominikaaniset quipet, mutta maku on kohdillaan. Sour cream -dippauskastike toimii.

Seuraavaksi siirrän kaljamahani muutama satametriä Sörnäisten suuntaan Street Gastron ovelle. Tila on miellyttävä, mutta paikassa on kuuma. Puolet listan tuotteista on loppu. Päädymme possuleipään, joka maksaa 9 euroa. Leivän saa käteen nopeasti. Leipä on pehmeää ja maistuu ciabattalle. Possua on vähän ja chilimajoneesin maku on dominoiva. Silti hyvää, mutta samaan pystyy kotonakin. 

Kotimatkalla koin todellisen elämyksen: söin elämäni surkeimman pizzan. Pizzafanaatikkona myönnän siis Mare Chiarolle Hämeentiellä Helsingin - tai no pystyn luottavaisesti sanomaan Suomen (tai koko maailman) - surkeimman pizzan tittelin. Pizza bolognese oli kauhea palanut, rasvainen lätty, jonka jäänteet eivät kelvanneet edes Pitkänsillanrannan lokeille. Pizzan väkisin syötyäni oloni oli kuin juuri ebolaan sairastuneella. En edes viitsi kuvitella mitä Gordon Ramsay sanoisin tästä pizzasta...Maailman surkeimman pizzan kotipaikkaEi kommentteja:

Lähetä kommentti