tiistai 8. huhtikuuta 2014

Low-stress cooking: paahdettua kanankoipea ja paprikaa

Rakastan kanankoipia. Niissä on enemmän makua kuin rintafileessä, ne ovat helppoja valmistaa ja vielä edullisia. Tässä helppo tapa valmistaa kanankoivet. Huuhtaise ja halkaise muutama paprika ja aseta uunivuokaan. Murskaa päällä muutama oliivi. Heitä vuokaan vielä kourallinen kirsikkatomaatteja. Aseta marinoimattomat kanankoivet rehujen päälle. Mausta suolalla, mustapippurilla ja lorauksella punaviinietikkaa. Paista uunissa n. 40min kunnes kana irtoaa helposti luista. Voit pyöräytellä koipia muutaman kerran ympäri paiston aikana. Käytä lopuksi 5min grillivastusta, jotta saat rapean pinnan! Paistoliemi sopii mainiosti esimerkiksi kasviskeiton pohjaksi!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti