keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kanaa kymmenessä minuutissa

Päivät kuluvat nopeasti. Välillä tuntuu, että arkipäivinä ei ehdi tehdä juuri mitään. Arvostan ruokailua ja ruokaa. Kiireisessä maailmassa on mukava syödä rauhassa, nauttia ruoasta ja olemisesta. Muutaman minuutin vaivannäkö tekee näistä pienistä hetkistä nautinnollisempia.

Niinkin yksinkertainen annos kuin kypsennetty kananrintafilee nätisti tarjoiltuna on piristysruiske arkipäivään. Nuiji fileet ohueksi (tai osta ohuita leikkeitä), lisää päälle raastettua parmesaania (tai provolonea tai jotain vastaavaa kaapista löytyvää juustoa), pyöräytä päälle ripaus suolaa ja pippuria. Kääri fileet pekoniin tai ilmakuivattuun kinkkuun ja paista miedolla lämmöllä kauniin rapeaksi. Grillaa muutama viipale tuoretta leipää paistorasvassa. Tarjoile sekalaisen salaatin kera ja rauhoitu nauttimaan ateriasta. 

Kuva kännykällä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti