maanantai 24. kesäkuuta 2013

Porsaankyljykset ja omena-kaali -salaatti



1. Hiero kyljysten pintaan merisuolaa, pippuria ja tuoretta salviaa. Anna marinoitua n. tunnin ajan.

2. Paista kyljykset kauniin ruskeiksi molemmilta puolilta kuumalla pannulla. Käännä kaasu pienelle liekille ja lisää pannuun muutama desi liha- tai kanalientä. Anna kyljysten hautua vielä n. 10-20 minuuttia.

3.Suikaloi valkokaalia ja royal gala –omenoita 2:1 suhteessa kulhoon. Sekoita pienessä purkissa kastike: ruokalusikallinen hunajasinappia, ½ ruokalusikallista oliiviöljyä ja loraus limemehua. Mausta salaatti ja jaa tasaisesti lautasille.

1 kommentti:

  1. Tämmöiset kyljykset on sikahyviä domingotyyliin tehtynä, eli ihan vain runsaassa öljyssä puolittain friteerattuna. Siellä ne on aika suosittua ruokaa esim. riisin tai ruokabanaanin seurana.

    VastaaPoista