maanantai 6. tammikuuta 2014

Superfood: Grillattua kananrintaa brokkolihumuksen kera

Netti on pullollaan erilaisia humusvariaatioita. Kokeilin paahdettua parskaaliversiota. Tuomio: helvetin hyvää. 

Aurinko oli ehtinyt laskea jo aikoja sitten; kuvat siis jälleen kerran täysin räiskittyjä.




Paahdoin n. 300 grammaa parskaakaalia ja kolme valkosipulin kynttä uunissa nopeasti oliiviöljyn ja merisuolan kera. Sitten heitin tehosekoittimeen parskaalit, valkosipulit, 250 grammaa keitettyjä valkoisia papuja, kaksi kuivattua chiliä, kourallisen tuoretta persiljaa, puolikkaan sitruunan mehun ja yhden ruokalusikallisen tahinia. Varovasti tahinin kanssa, koska sen maku on hyvin dominoiva! Lisäsin vettä saadakseni mössöstä ohuempaa ja pitääkseni kalorilukeman siedettävällä tasolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti